Under lunchtid erbjuder vi härliga nordiska smaker från vår matbar där man kan plocka fritt av grönt och rot för att komplettera maten man skall äta efter eget tycke.

 

Lunchmeny vecka 21

Måndag
Asiatisk kycklingfilé med oystersauce, sesam och risnudlar
Bakad sejrygg, ägg och persiljesås
Vegetariskt: Indisk linsgryta med mynta och lime

Tisdag
Krispig fläsksida från Stommen, äppelsky, rosmarin
Panerad kolja, timjanhollandaise
Vegetariskt: Paella med ärtor, paprika, saffran, edamamebönor.

Onsdag 
Pannbiff med lök, gräddsky, lingon
Sejfilé, ramslöksmajonnäs, polkabeta
Vegetariskt: Ravioli, kronärtskocka, ricotta, grana padana

Torsdag  
Pytt i panna, stekt ägg, rödbetor
Fiskgryta med musslor, räkor, aioli
Vegetariskt: Friterad chèvre, sallad, honung, valnötter

Fredag
Egenrökt och nattbakad bringa med surkål och dijoncrème
Torskfilé, vitvinssås, bakad vit sparris
Vegetariskt: Rödbetsbiff, fetaostcrème, broccoli

 DAGENS LUNCH 135 KR

 "Early-bird" 115 kr kl.11:00

"Late-bird" 115 kr från kl.13:00

 Inkl. smör, hembakat bröd, aptitretare, bubbelvatten, kaffe och kaffegodis

 Boka bord

Vecka 22 & 23: Luncha mot svinnet, säsong 2

Matsvinn är idag ett stort problem. En tredjedel av all mat som produceras i världen slängs bort. Vi arbetar med nya, smarta lösningar för att minska avfallet när vi lagar din mat. Under två veckor, tre gånger om året, väger vi all slängd mat i våra restauranger. Du kan hjälpa oss att minska mängden mat som slängs. Flera små insatser ger stor effekt. Tillsammans kan vi göra skillnad!